Kennel Heldager's Norsk Lundehund

Gå til indhold

Hoved menu

Brev til hunde og katte

Mest for sjov

Brev til hunde og katte

Sendt til mig via en amerikansk mailing-liste.
Frit oversat. Forfatter ukendt.


Kære hunde og katte

Når jeg siger flyt jer, så mener jeg ikke skift plads med hinanden så der stadig er to af jer i vejen for mig.

Tallerkenerne med potemønsteret er jeres og indeholder jeres mad. De andre tallerkner er mine og indeholder min mad. Vær venligt opmærksomt på at ved at placere et poteaftryk midt på min tallerken får I ikke retten til at få min tallerken og med, det er hverken æstetisk eller ret behageligt.

Trapperne er ikke designet af  NASCAR og det er ikke en racerbane. At komme før mig ned af trappen skal ikke være målet. At vælte mig hjælper ikke, jeg kan falde hurtigere end I kan løbe.

Jeg kan ikke købe noget større end en  king size seng. Jeg er ked af at sige det, men tro ikke jeg vil fortsætte med at sove på sofaen for at jeres komfort kan være sikret. Prøv at se på videoer af hunde og katte som sover, de er rullet sammen som en bold. Det er ikke nødvendigt at sove vinkelret på hinanden, fuldstændigt strukket ud for at bruge det størst  muligt areal. Jeg mener også at strække halen lige ud og have tungen hængende ud af den anden ende for at fylde mest muligt er intet andet end sarkasme.

Mine CD'er er ikke mini  Frisbee's.

For sidste gang, der er ingen hemmelig udgang fra badeværelset. Men hvis jeg via et mirakel vinder over jer og får døren lukket er det ikke nødvendigt at krasse, pibe, mijave eller forsøge at hoppe op til håndtaget, eller forsøge at få jeres poter under kanten og trække døren åben. Jeg skal ud igennem den samme dør som jeg gik ind af. I øvrigt, jeg har brugt badeværelset i mange år, hunde eller katte tilstedeværelse er ikke påbudt.

Den korrekte rækkefølge er at kysse mig og derefter gå hen og lugte til andre hunde eller kattes bagende. Jeg kan ikke betone det for ofte. Det vil kun være en lille ændring for jer.

For at tilfredsstille jer har jeg sat denne besked op på vor død.....

Regler for ikke-dyreejere som besøger os og som gerne vil beklage sig over vore dyr:

1. De bor her. Du gør ikke.

2. Hvis du ikke vil have deres hår på dit tøj, så bliv væk fra møblerne.

3. Jeg kan bedre lide mine dyr end jeg kan lide de fleste mennesker.

4. For dig er de dyr. For mig er han/hun en adopteret søn / datter som er lille, behåret, går på alle fire og som ikke taler tydeligt.

5. Hunde og katte et bedre end børn. De spiser mindre, beder ikke om penge hele tiden, er lettere at opdrage. De kommer for det meste når de bliver kaldt, kører ikke i din bil, har ikke dårlige venner, drikker og ryger ikke, er ligeglad med den nyeste mode, går ikke i dit tøj og har ikke brug for en en formue for at blive uddannet. og hvis de kommer galt afsted kan du sælge resultatet.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu