Kennel Heldager's Norsk Lundehund

Gå til indhold

Hoved menu

Lundehundetræf 2012

Norsk Lundehund > Lundehundetræf

Den 25.8 blev antallet af lundehunde på adressen hos Lis og Holger i Ullerslev igen mangedobbelt.  
I år valgte 28 Lundehunde, 2 Cain terrier, 2 Sort Spids, 29 mennesker og 3-4 regnbyger at samles for at have nogle hyggelige timer sammen.
Traditionen tro startede vi med den medbragte frokost, imens hundene hyggede sig i haven omkring os… men de kunne godt finde os, når der var lidt lækkert, de kunne smage på, eller når en byge kiggede forbi.
Med perfekt timing klarede det op, og solen kom frem, da vi var færdige med frokosten, så alle kunne bevæge sig ud af teltet og snakke, lege med hundene eller bare nyde, at hundene havde sjovt.
Eftermiddagens gode grin kom, da Rikki blev for overmodig i at fiske efter bolde i havebassinet, og det blev en lundehund, der skulle fiskes op.
Så kom kagerne på bordet, der var en del af de 4 benede, der også gerne ville havde haft lov til at smage, så de fik deres egen guffe uddeling.  Efter kaffen blev lotteriet udtrukket - igen i år var der vist præmier nok til alle.
Så var det blevet tid for lidt aktivitet med hundene, Lunderace…. Hundene fik lov til at bruge benene og ejerne munden.
Blandt de unge var det Heldager’s Oktavius (Tavi) og Heldager’s Omega (Røskva), der var de hurtigste.
Blandt de voksne var det Stein Lundes Holgi (Rikki) og Keeza’s Lunde Nema (Nema), der var de hurtigste, de to blev også hurtigste han og tæve.
Blandt de ældre var det Løvheims Forseti (Fossi) og Heldager’s Liv (Liv), der var de hurtigste.
Så var tiden allerede kommet til, at grillene blev tændt, salaten kom på bordet og folk begyndte at finde en plads i teltet.... lige i tid for den næste byge… så vi måtte hurtigt rykke sammen, men heldigvis var der så meget varme på grillene, at de ikke gik ud…. Men nogle fik vist kommentarer, om hvem der ejede et stykke nyvasket kød eller et stykke blødt brød…. Bygen drev heldigvis hurtigt over, så det var tørvejr igen, før vi havde spist færdig.

Estrid Heldager

 
 
 
 
 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu