Kennel Heldager's Norsk Lundehund

Gå til indhold

Hoved menu

Hundehistorier

Mest for sjov

Dette er historien om hvorledes...... Hunden fik sin våde snude.

Da en mand ved navn Noah i sin tid begyndet at bygge en båd ude i ørkenen, lo alle af ham. Noah tog sig ikke af dette for han lyttede til Jødernes Gud, der fortalte Noah, at han skulle bygge en båd. Så derfor byggede Noah en båd.

Noah kaldte sin båd for en ark og da han var færdig med at bygge arken begyndte han at genne alle dyr ind i arken. Folk lo af Noahs grævlinge, pantere og pingviner. De lo også ad hans cheetah'er, chinchillaer, giraffer, gazeller, næsehorn og flodheste. Alle dyrene gik op i arken parvis.

Snart begyndte det at regne og det regnede og regnede i stride stræmme og mere tid.
Folk holdt op med at le da arken begyndte at flyde. Noah, hans familie og dyrene, der var gået op i arken oarvis, sejlede sikkert på vandet. De sejlede i 40 dage og 40 nætter.

Da regnen stoppede førte Noah , hans famile og alle dyrene parvis ud af arken - undtagen et dyr, en lille hund som ingen kunne finde.
Noah ledte alle vegne på arken og fandt til sidst den lille hund i et hjørne længst inde op på det nederste dæk. den lille hund rystede og stod med snuden presset mod siden af arken. "Kom her lille hund" kaldte Noah. "Det er på tide at forlade arken." Hunden rørte sig ikke. Noah trak den blidt fort. "Hvad er dette?" spurgte Noah. "Et hul i arken. Vi kunne være gået under " Lille hund, du har reddet mig, min familie og alle dyrene med din lille snude!"
Den lille hund blev meget stolt, men var mest sulten. " Lille hund" sagde Noah, og gav hunden et lækkert kødben. " For at alle i verden og generationer fremover skal kende til dit store mod, vil din snude fremiver være kold og våd - som den er i dag".

- Og således fik hunden sin kolde, våde snude.

Næste gang du mærker din hunds kolde og våde snude, så husk på den lille hund, der reddede Noah, han s familie og alle dyrene, der parvis gik ind i arken.

Forfatter ukendt.

Dette er historien om hvorledes......
Hvorfor hunde altid snuser hinanden i rumpen
.

Der var engang hvor alle verdens hunde var blevet enige om at de ville samles til en konference, arrangørerne havde tidligere erfaret, at ved et sådant træf kunne luften blive temmelig tyk og fuld af nogle dufte der ikke ligefrem lugtede af roser.... så det var blevet besluttet at alle hundene skulle hænge  deres r...hul i garderoben.
Midt under konferencen gik røgalarmen i gang og alle deltagerne skyndte sig ud…. På vejen ud greb de et r..hul i garderoben, der hvor de mente de havde hængt det…. Men i skyndingen greb de fleste det forkerte……. Og siden den dag har alle verdens hunde hver gang de har mødt en anden hund, startet samtalen med, at kontrollere om den hund de lige har mødt løber rundt med deres r..hul.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu