Kennel Heldager's Norsk Lundehund

Gå til indhold

Hoved menu

Lundehundetræf 2010

Norsk Lundehund > Lundehundetræf

Træf i Vamdrup.

I år bestemte flokken, at det måtte være mig, der skulle fortælle om dette års danske træf  til alle jer, som ikke var med ….Med mine 13 år er det jo også mit 14. træf, så jeg er jo den af os som har mest erfaring … altså blandt os lundehunde, vores familie var til 2 stk., før jeg blev født.

Stedet var i Vamdrup hos Frey, Mille og Lif… de havde så fået deres mennesker Sonja & Benno til at stå for det . Det var som sædvanligt et dejligt sted, for der er masser af plads til os alle. Vi var vel lidt over 30 lundehunde og 3 gæstehunde.

Vi var hunde fra Danmark, Sverige, Tyskland, Luxemburg og Østrig. … så der var gensyn med hunde, vi havde mødt før, og vi fik hilst på nogle vi ikke havde mødt før.
Aldersmæssigt var vi fra 5 mdr. op til 13 år. Jeg var, som de øvrige år, kun den næstældste lundehund… min halvbror Foss (Nysom Vadfoss) er jo en uge ældre.

Da vi kom var det overskyet, men tørvejr. I løbet af dagen fik vi lidt regnbyger, men det var ikke så slemt som  i 2003….. men næste år må det gerne være tørvejr, for det vil vores mennesker helst have.
Men vores mennesker fik da gennemført deres sædvanlige program….snak, frokost, snak,snak, snak, snak, kaffe, tombola, snak,snak, snak, lidt hundeaktiviteter , snak, snak og grill.
Vi vovser kunne så nyde at vi kunne lege sammen og kunne blive nusset at en masse andre lundehundeejere, der ligesom vores egne familier syntes, vi alle sammen var vidunderlige og smukke. Selvfølgelig var der af og til et par af drengebasserne, der lige skulle prøve lidt grænser af….når de drillede os tøser så, sagde vi selv fra, men når de drillede hinanden, så begyndte vores mennesker straks at råbe op.

Det havde været planen, at vi skulle havde prøvet lidt rally , men pga. vejret blev det i stedet til, at Lis sammen med Loke lavede en hurtig opvisning  imellem 2 byger…… så ville Jytte have vi hunde skulle løbe lundehunderace, men midt i det hele begyndte det at regne rigtigt, og så gik der totalt kage i det.

Med venlig hilsen Stella (Nysom Ystel)


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu